babyplaatje

Het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby!

Ieder jaar maak je het wel eens mee. Iemand in je directe omgeving krijgt een kindje. Je bent natuurlijk enorm nieuwgierig en wilt graag op kraambezoek. Je wilt toch een aardigheidje meebrengen voor de kersverse ouders. De laatste keer dat ik op kraamvisite ben geweest wilde ik graag een origineel cadeau meebrengen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar eens iets anders dan een standaard kaartje. Uiteindelijk ben ik via het internet uitgekomen op de site geboorteplaatje.nl. Via deze website is het mogelijk om een gepersonaliseerd geschenk te ontwerpen. Bij interesse in een super origineel cadeau van goede kwaliteit raad ik zeker aan om nog even verder te lezen.

Zoals ik al zei ben ik na een tijdje terecht gekomen op de website van geboorteplaatje. Op de website zijn enkele voorbeelden te zien van geboorteplaatjes. Je vraagt je misschien af wat een geboorteplaatje is, dit had ik tenminste wel. Dit wordt bij het openen van de website duidelijk. Het plaatje is als het ware een grote gepersonaliseerde geboortekaart. Daarnaast is het niet een simpel papieren versie, maar een glazen plaat van goede kwaliteit. Om het geheel te completeren is het ook nog mogelijk om een houten onderstel aan te schaffen. Hier kan je het glazen plaatje in zetten.

Het personaliseren van het geschenk is iets wat mij erg aansprak. Bij een geboortekaart die je in de winkel koopt, staat een standaard plaatje. Op het plaatje dat je zelf kan ontwerpen kan je zelf een foto van de pasgeboren baby toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om onder te foto nog wat tekst toe te voegen. Denk hierbij uiteraard aan de naam en geboortedatum. Echter is het ook mogelijk om andere tekst toe te voegen. Via de website is het heel eenvoudig om je eigen plaat samen te stellen en ontwerpen. Het plaatje is ongeveer 200 bij 150 mm. Het is dus geen reuze plaat maar toch een aanzienlijke grote. Het glazen plaatje kost iets minder dan 20 euro. Het houten onderstel kost rond de 5 euro. Je kan er dus voor kiezen om enkel het plaatje te geven of het volledige pakket. Je hebt in ieder geval voor 20 tot 25 euro een fantastisch geschenk.

Daarnaast vind ik het een zeer gebruiksvriendelijke site. Zelf had ik enkele vragen over het product. Hierom heb ik via de e-mail, die terug is te vinden op de website, contact gezocht. Ik heb dezelfde dag nog keurig antwoord gekregen op mijn vragen. Zelf vind ik het erg belangrijk dat de service van een bedrijf erg goed is. Zeker bij een wat kleiner, opkomend bedrijfje is het zeer prettig om goed geholpen te worden.

Daarnaast is het erg makkelijk om je product af te rekenen. Je hoeft pas af te rekenen wanneer je volledig klaar bent met het samenstellen van de plaat. Wanneer je wilt afrekenen is het erg makkelijk om op verschillende manieren af te rekenen. Zelf heb ik enkel een Ideal rekening, maar het was mogelijk om op veel andere manieren te betalen. Ik had dat niet nodig, maar ik neem aan dat dit voor veel andere mensen erg handig is.

Ten derde vond ik de website op zich erg prettig in gebruik. Het is erg overzichtelijk. je ziet enkele voorbeelden en kan daarna erg eenvoudig zelf je plaatje samenstellen.

Al met al ben ik enorm enthousiast over het geboorteplaatje. Ik ben zeker van plan om deze in de toekomst vaker aan te schaffen. Het gebeurd niet elke week dat iemand in mijn omgeving een baby krijgt dus voor eens in de paar maanden is 25 euro een prima bedrag. Ik raad het andere dan ook zeker aan als ze iets origineels willen geven bij de geboorte van een kleine baby.