Guanabana tas

Guanabana tassen: handgeweven kwaliteit

Elk merk heeft wel een eigen trademark. Een eigenschap waaraan het merk goed te herkennen is en waardoor er mensen zijn die altijd voor dit merk zullen kiezen of waar anderen een afkeur voor hebben. Een van de meest bekende merken die een heel duidelijke trademark heeft is het merk Guanabana. Er zal geen modesite zijn die dit merk niet heeft opgenomen in de collectie. Wat dit merk onderscheidt van de rest en wat dus ook een echt trademark is voor dit merk is het feit dat alle producten worden handgeweven. De kwaliteit hiervan is dan ook goed terug te zien in alle producten van het merk. Guanabana is een merk dat gevestigd is in Spanje, maar de handgeweven producten worden gemaakt in Colombia, door de WayĂșu-bevolking die daar woonachtig is. Er is een goede samenwerking tussen Spanje en deze bevolking en uit deze samenwerking komen de meest uiteenlopende en mooie producten. De kwaliteit van de samenwerking is ook goed terug te zien in de verschillende tassen, de espadrilles en de andere accessoires die door het merk Guanabana worden gemaakt.

De kwaliteit van de materialen die Guanabana gebruikt

De samenwerking tussen Spanje en Colombia kenmerkt zich door de manier waarop er vol aandacht aan de ontwerpen wordt gewerkt. Vervolgens wordt er een selectie gemaakt van de mooiste en de meest duurzame materialen die er maar te vinden zijn om vervolgens producten te maken en in de collectie onder te brengen die voldoen aan de eisen van de consumenten. In de producten van het merk wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de materialen acryl en katoen Kenmerkend voor deze materialen is dat het vrij duurzame materialen zijn die goed tegen een stootje kunnen en daardoor lang meegaan. Dit is natuurlijk ideaal voor de artikelen die vaak een lange reis moeten ondergaan tijdens het transport of die vervolgens door de consumenten vaak zullen worden gedragen. Guanabana is een merk dat staat voor geweven en gehaakte producten en daarnaast ook het toepassen van speciale technieken binnen het weven en het haken. Deze technieken zijn in de geschiedenis doorgegeven van moeder op dochter en staan symbool voor wijsheid en natuurlijk ook voor creativiteit. De verschillende kleuren en patronen dragen een steentje bij aan het maken van unieke producten. De producten zelf zijn verder stevig en zien er origineel uit. Voor iedereen is er wel een product bij dat hij of zij mooi vind passen bij zichzelf of leuk vindt om weg te geven aan een ander.

Mijn ervaring met de espadrilles van Guanabana

Ik was op zoek naar mooie schoenen voor in de zomer. De soorten schoenen vlogen me om de oren en ik kon echt niet kiezen tussen al deze verschillende soorten schoenen. In de tussentijd had ik ook al wat schoenen gepast en ben ik naar winkels gegaan om schoenen te kopen, maar lang niet alle schoenen zaten even lekker. Ik ben misschien wel wat lastig als het gaat om het kopen van producten zoals schoenen en kleding. Ik ben toen een zoektocht gestart op het internet, waarbij ik uitkwam bij de schoenen van het merk Guanabana. Ik was op zoek naar speciaal zittende schoenen waarmee ik goed voor de dag kon komen en die ik dan ook met plezier naar werk kon dragen. Ze moesten lekker zitten en daarnaast ook goed passen bij mijn dagelijkse outfits. Ik kwam toen uit bij het merk Guanabana, het merk dat veelvuldig langskwam op de televisie reclames. Ik besloot de espadrilles van het merk aan te schaffen. En ik heb daar zeker geen spijt van. De schoenen zien er prachtig uit en lopen heerlijk!