Bloemist Zwolle

Bloemist of Fotograaf in Zwolle? Bloom & Shoots!

Afgelopen herfst waren mijn ouders dertig jaar getrouwd. Eigenlijk hadden mijn broers, zus en ik het plan om een leuke vakantie als jubileum cadeau te geven, maar door corona kon dat helaas niet doorgaan. Na een avond brainstormen kwamen we toen op de website van BloomenShoot terecht.

Ik weet nog dat ik bij het zien van de website erg onder de indruk was. De prachtige foto’s in combinatie met de pakkende teksten overtuigden mij er van dat ik met een professionele ondernemer te maken had. Een mailtje ging snel hun kant op en de snelle en positieve respons maakte mij duidelijk dat BloomenShoot naast professioneel, ook hun werk met veel passie en plezier uitvoert.

Samen kwamen wij op het idee om het bruidsboeket van mijn ouders na te maken, maar dan drie keer zo groot. BloomenShoot is uniek in haar vak en daarom kozen wij er ook voor om daarna het gelukkige bruidspaar vast te leggen met dit enorme boeket. Het prikken van een datum en het maken van een moodboard van de fotoshoot was al snel geregeld en BloomenShoot ging aan de slag met het stylen van het bruidsboeket.

Wij waren énorm verrast toen wij het boeket in Zwolle kwamen ophalen. Je ziet dat de werknemers van dit bedrijf hun werk met kennis en kunde doen. De dame in kwestie noemde dit één van haar leukste projecten tot noch toe en wij konden natuurlijk niets anders dan daar mee instemmen.

Diezelfde dag lokten wij onze ouders naar Zwolle (gelukkig wonen zij in de buurt). Ze dachten dat we een mooie wandeling gingen maken door Park de Weezenlanden. Naar dit Park gingen ze uiteraard, maar niet om te wandelen.

Wij verrasten hen daar met drie hele dikke zoenen, een knuffel én natuurlijk het prachtige boeket. We dachten dat we hen niet gelukkiger konden maken, totdat de fotograaf van BloomenShoot onze tegemoet kwam lopen. Samen met de fotograaf stemden mijn ouders af wat voor foto’s hun mooi leek en keken ze naar de mogelijkheden van het moodboard.

Mijn vader is model van beroep, maar mijn moeder staat liever achter de camera. Toch hebben ze een onwijs leuke fotoshoot gehad omdat de fotograaf mijn ouders zo goed op hun gemak kon stellen. Binnen een week kregen we de resultaten al van de fotomiddag, nabewerkt en al! Mijn ouders hebben een fantastische dag gehad en een geweldige herinnering die ook nog eens is vastgelegd.

Bedankt BloomenShoot voor de lach die jullie op het gezicht van mijn ouders hebben getoverd! Ik weet waar ik moet zijn als ik een geliefde wil verrassen.